Plasterboard Filler

Zwaluw Plasterboard-Filler is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare ultralicht vulpasta voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds.
Voordelen: Ultra lichtgewicht - Vrijwel krimpvrij - Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven - Schuurbaar na uitharding - Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen - Niet corrosief t.o.v. metalen.
Toepassingsgebieden:
Zwaluw Plasterboard-Filler is speciaal ontwikkeld voor het in één keer vullen en uitvlakken van naden en schroefgaten in gipskarton wanden en plafonds. Ook voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.
Kenmerken:
Houdbaarheid:
In ongeopende originele verpakking, tussen + 5°C en + 25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.
Dit is een voorraad artikel.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Wit

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Kokers310 ML
Doos12Potten1 LTR

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop
Emi code

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang