Hybri-Stop 335 600 ml

Hybri-Stop 335 600 ml

Seal-it® 335 HYBRI-STOP 600 ml is een hoogwaardige, elastische en universeel overschilderbare stoppasta, voor het afstoppen van monumentaal glas, op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.
Toepassingen:

Speciaal als duurzaam elastische stopkit, voor het aanbrengen van stopzomen i.c.m. enkel-, isolatie- en monumentaal-glas, in houten, stalen en betonnen kozijnsponningen.
Als vervangend en hoogwaardiger product voor traditionele stopverf in monumentale- en openbare gebouwen, zoals grachtenpanden, boerderijen, scholen, stationsgebouwen e.d.
Als elastisch vulmateriaal voor het uitvlakken / egaliseren van oppervlaktebeschadigingen, zoals schroef- en spijkergaatjes, barsten, krassen e.d. in glaslatten en overige houtdelen.
Reparatiestopverf voor beschadigde stopzomen, op basis van hybride technologie.

Voorraad

Niet op voorraad

Beschikbare kleuren

Wit, Zwart, Ral 7004

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Worsten600 ML
Pallet660Worsten600 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Emi-certificaat

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang