Blokwitters Calupaint

Blokwitters Calupaint.

Omschrijving

CaluPaint blokwitter 30 is een professionele schilderkwast van hoge kwaliteit die speciaal is ontworpen om verf egaal en gelijkmatig aan te brengen op grote oppervlakken. De CaluPaint blokwitter is voorzien van wit chinees varkenshaar die zorgen voor een gelijkmatige verfverdeling en een gladde afwerking. Dit rechthoekig model met kunststof kap en emmerhaak zorgt ervoor dat grote oppervlakten makkelijk en snel geverfd kunnen worden. De CaluPaint blokwitter 30 is verkrijgbaar in diverse breedtes.

Toepassing

Een blokwitter kwast wordt voornamelijk gebruikt voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals muren, plafonds, deuren en vloeren. De blokkerwitter is ideaal voor het behangen, witten van plafonds en diverse ondergronden zoals hout, kunststof en metaal. Een blokwitter kan ook worden gebruikt voor het schilderen van vloeren, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van vloercoating.

Maten: 3 x 7 - 3 x 12 - 4 x 14 - 5 x 15

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenMaat
Doos12Stuks3 x 7
Doos144Stuks3 x 7
Doos12 Stuks3 x 12
Doos120Stuks3 x 12
Doos12Stuks4 x 14
Doos96Stuks4 x 14
Doos12Stuks5 x 15
Doos72Stuks5 x 15
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang