Vloermarkeringstape

Vloermarkeringstape in Geel/Zwart - PVC Type en 7 andere kleuren. Onze Vloermarkeringstape van duurzaam PVC materiaal, is de ideale keuze voor het markeren, afbakenen en belijnen van vloeren in diverse omgevingen, waaronder magazijnen, sporthallen en ziekenhuizen.
Kenmerken: Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse toepassingen, zoals het markeren van objecten en het definiëren van zones in verschillende werkruimtes - Eenvoudige Toepassing: Makkelijk te plakken op bijna elke ondergrond, waardoor je moeiteloos de gewenste markeringen kunt aanbrengen. - Verwijderbaarheid: Dankzij de speciale eigenschappen van de tape is deze later verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten. Voor eventuele resten is onze lijmrestenverwijderaar beschikbaar. - Waarschuwing: Wees bewust van mogelijke lijmresten bij het verwijderen. Hoewel wij ons best doen om dit te minimaliseren, raden we aan onze lijmrestenverwijderaar te gebruiken indien nodig. -
Belangrijke Aandachtspunten: Aansprakelijkheid: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die ontstaat door het plakken of verwijderen van de tape. - Ondergrondvereisten: Bij toepassing op geverfde oppervlakken moet de verf goed hechten. Test altijd de toepassing vóór volledig gebruik. - Niet Geschikt Voor: Deze tape is niet geschikt voor behandeld roestvrij staal, marmer, messing of brons.
Kies voor onze Vloermarkeringstape voor een effectieve en flexibele oplossing bij het organiseren en markeren van ruimtes. Veiligheid en duidelijkheid staan voorop, en onze tape biedt de perfecte balans tussen hechting en verwijderbaarheid.

Beschikbare kleuren

geel/zwart blauw geel groen rood rood/wit wit zwart

Voorraad

Niet op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedte
Pak6Rollen50 MM33 MTR
Doos36Rollen50 MM33 MTR
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang