Plakspaan RVS

Plakspaan RVS

Plakspaan r.v.s. met open houten handgreep 13 x 28cm G4151
Omschrijving

De Plakspaan RVS staal 13x28cm is een hoogwaardig en duurzaam gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het aanbrengen van tegellijm op wanden en vloeren. De plakspaan is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij bestand is tegen corrosie en roest en lang meegaat. De houten handgreep is ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip en biedt uitstekende controle over de applicatie.

Met een afmeting van 13x28cm is deze plakspaan geschikt voor het aanbrengen van tegellijm op een groot oppervlak, terwijl de ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het werk. De gebogen vorm van de plakspaan zorgt ervoor dat de lijm gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor er een egale laag ontstaat die perfect is voor het plaatsen van tegels.

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 Stuks Eenheden Lengte Breedte 
Doos 5Stuks 28 CM 13 CM 

 

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang