Spons Spontex Azella 86

Spons Spontex Azella 86 1783.

Omschrijving

De Spontex Azella 86 spons is het ideale schoonmaakaccessoire voor uw drukke levensstijl. Deze krachtige viscose spons heeft een driedimensionale structuur en open celtechnologie, waardoor hij ongelooflijk absorberend is en in staat is om veel voorkomende keukenprut snel op te ruimen. Het heeft ook zachte, diep schrobende vezels die in elkaar geweven zijn om zelfs ingeslepen vuil te verwijderen zonder oppervlakken te krassen.

De veerkrachtige samenstelling van deze spons is bestand tegen slijtage door zeep, geuren en andere huishoudelijke producten. Dankzij de open celstructuur kan het schuim extra zeep of zeepsop afgeven wanneer u erin knijpt, zodat u met minimale inspanning sprankelende resultaten behaalt! Bovendien helpt de lichte peeling van dit product de huid gezond te houden, terwijl uw oppervlakken er op hun best blijven uitzien.

Het lichtgewicht ontwerp van de Spontex Azella 86 Spons is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en vensterbanken. Hij is ook voorzien van een antimicrobiële coating, zodat bacteriën niet kunnen overleven op het materiaal of het oppervlak dat wordt gereinigd.

Positieve punten

+ Hoog absorberend
+ Compact design
+ Eenvoudig schoon te maken

Technische gegevens

Kleur: geel
Afmetingen: 144 mm x 101 mm x 28 mmVoorraad

Niet op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Pak10Stuks    
Doos80Stuks    

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang