Menu

Pistoolschuim 471 Flex 750 ml

Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX 750 ml is een zeer flexibel, luchtdicht en hoog isolerend 1k. isolatie- en montageschuim, speciaal voor het flexibel en luchtdicht afdichten en / of opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen, tussen diverse bouwdelen, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam permanent flexibel blijvend schuim.
Toepassingen:
Speciaal ontwikkeld als flexibel isolatie- en montageschuim, met een hoge thermische isolatiewaarde, om luchtlekken tussen bouwdelen in gebouw- en woningconstructies geheel damp- en luchtdicht af te sluiten.
Flexibel en luchtdicht afdichten van bewegingsvoegen, aansluitingen, naden, kieren en gaten, zoals tussen / langs binnen- en buitengevels, spouwmuren, scheidingswanden, plafond-, dak- en vloerdelen.
Stel- en montageruimten afdichten en opvullen tussen, langs en rondom bouw- en gevelelementen, zoals prefab hout- en betondelen, aluminium, stalen, houten en kunststof puien, raam- en deurkozijnen.
Afdichten en opvullen van doorvoeringen, in wanden, muren, gevels, vloeren en daken.
Verlijmen en afdichten van isolatieplaten / panelen en plaatmaterialen onderling in gevel-, wand-, muur-, vloer- en dakconstructies.
Aansluitingen afdichten in nokken, dakkapellen, schoorstenen, afvoerkanalen en erkers.
Opvullen, afdichten en isoleren van holle ruimtes / gaten in daken, vloeren, gevels, wanden, plafonds en muren.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Créme

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Blikken750 ML   
Pallet672Blikken750 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad