PU010 Universeel Lijmschuim

PU010 Universeel Lijmschuim

De PU010 PANEL ADHESIVE (Isolatielijm) is een snel uithardend polyurethaan lijmschuim voor het verlijmen van de meest voorkomende isolatieplaten zoals EPS, PIR, XPS en PUR.
Gebruik/doel: De PU010 PANEL ADHESIVE is ideaal voor het snel monteren van isolatie en akoestische panelen, buitengevelisolatie, dakisolatie en vergelijkbare plaatmaterialen. Geschikt voor het gebruik op vele verschillende ondergronden waaronder metselwerk, beton, hout, metaal en dakisolatiepanelen. • Voor de verwerking eerst de gevarenaanduidingen op het etiket lezen. • Te verwerken in goed geventileerde ruimten, niet roken, ogen beschermen en handschoenen en werkkleding dragen. • Bus rechtop bewaren om verlijming van het ventiel te voorkomen. • Na ieder gebruik de doseerschroef volledig dichtdraaien. • PU010 PANEL ADHESIVE wordt niet aanbevolen voor oppervlakken van siliconen, teflon, polyethyleen en vette oppervlakken. • Mag niet worden blootgesteld aan UV. • Bussen niet middels externe warmtebron opwarmen. Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Draag handschoenen en veiligheidsbril. Verwijder uitgehard schuim enkel mechanisch. Raadpleeg het etiket op de verpakking en/of het veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.
Video
https://youtu.be/txb6rh26FbY
Voordelen van het product: Eenvoudig in verwerking en 30% tijdbesparend - Stofvrij alternatief voor mortel en mechanische bevestiging - Vullend vermogen zonder krimp of na-expansie - Hecht op vrijwel alle ondergronden - Extreem sterk - Volledig belastbaar na ca. 3 uur - Langere houdbaarheid: 24 maanden.

 

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Blikken750 ML   
Pallet768Blikken750 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang