FM350 Perfect Foam

FM350 Perfect Foam

illbruck FM350 Perfect Foam. Eéncomponent polyurethaanschuim dat uithardt door vochtopname uit de lucht en/of ondergrond. FM350 is vrij van CFK-, HCFK- en HFK. 
FM350 heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zoals beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, hout, vezelcement en metaal maar ook op kunststoffen zoals polystyreen, PU-schuim, polyester en hard PVC.
Gebruik/doel
Geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren van o.a.: scheidingswanden met verdiepingsvloeren en scheidingswanden onderling, stel- en montageruimten tussen raam- of deurkozijn alsmede prefab elementen, aansluitnaden van nokken, kepers en dakkapellen, doorvoeringen van leidingen en pijpen en het afdichten van isolatieplaten onderling. Zelfs onder lage omgevingstemperaturen. Voor verwerking eerst de gevarenaanduidingen op het etiket lezen. Te verwerken in goed geventileerde ruimten, niet roken, ogen beschermen en handschoenen en werkkleding dragen.
Bij toepassing in bewoonde ruimten vloerbedekking en meubels afdekken met papier of plastic folie. Bus rechtop bewaren om verlijming van het ventiel te voorkomen. FM350 wordt niet aanbevolen voor oppervlakken van siliconen, teflon, polyethyleen en vette oppervlakken. Voorkom blootstelling aan UV en permanente waterbelasting. Bussen niet middels externe warmtebron opwarmen. FM350 is niet geschikt voor het brandwerend afdichten van voegen en naden, gebruik hiervoor Nullifire FF197 Brandwerend Schuim. Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Draag handschoenen en veiligheidsbril.
Uitgehard schuim kan alleen mechanisch verwijderd worden. Raadpleeg het etiket op de verpakking en/of het veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.
Video

https://youtu.be/pcpY4chUUAE 

Voorraad

Niet op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Blikken880 ML
Pallet768Blikken880 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang