FS709 Brandwerend grafiet

FS709 Brandwerend grafiet

De Nullifire FS709 Brandwerende Grafietkit is een op grafiet gebaseerde opschuimende kit. Bij blootstelling aan brand en hitte zet deze kit met grote druk uit en beschermt op deze manier de doorvoeren tegen branddoorslag.
Gebruik/doel
FS709 wordt toegepast bij doorvoeren zoals kabels, kabelbundels, kabelgoten en kunststof- en geïsoleerde metalen buizen. De Nullifire FS709 Brandwerende Grafietkit zorgt voor vlamdichtheid en thermische isolatie van de afgedichte doorvoeren in metalstud- en massieve wanden/vloeren en toepassingen in de FB750 Brandwerende Steenwolplaat. FS709 Brandwerende Grafietkit kan worden toegepast om gaten en doorvoeren in brandscheidingen zoals wanden en vloeren af te dichten, om tot 4 uur brandwerendheid te verzekeren. In geval van brand sluit dit product doorvoeren af en is er geen brandmanchet aan de buitenzijde van de doorvoer nodig. FS709 is geschikt voor de volgende buizen tot Ø 125 mm: • PVC-buizen • ABS-buizen • HDPE- -en PEX-buizen, inclusief Armaflex- en glaswolisolatie. FS709 kan ook worden gebruikt bij kabels, kabelbundels (waaronder ook telecommunicatiekabels), kabelgoten, kabelladders en geïsoleerde metalen leidingen. Ook geschikt om toe te passen bij mantelbuizen met kabels in meterkasten.
Zie het veiligheidsinformatieblad.
Video
https://youtu.be/PiX0QAOTA6E Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Kokers310 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang