FP150 Brandmanchet

FP150 Brandmanchet

Nullifire FP150 een gegalvaniseerde stalen omhulsel gevuld met een opschuimend grafiet en is geschikt voor het afdichten van kunststof buizen in geval van brand en/of verhitting. Nullifire FP150 Brandmanchet wordt toegepast om het verspreiden van rook en vuur langs kunststof buizen, die door brandscheidingen in wanden en vloeren voeren, tegen te gaan. Tijdens een brand schuimt het opschuimende grafiet op binnen het stalen omhulsel en sluit de buis af. FP150 Brandmanchetten zijn geschikt voor UPVC, PVC, PP, PE en samengestelde buisdoorvoeren door vloeren en wanden.
Getest volgens EN13501-2.
Producteigenschappen:
Biedt een effectieve barrière tegen het verspreiden van rook en vuur voor 2 uur - Makkelijk en snel te installeren - Lichtgewicht ontwerp en installatie aan de buitenkant, geen speciaal gereedschap noodzakelijk.

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos2Stuks    

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
TNO rapport
Applicatie video

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang