FO100 Putty Pad

FO100 Putty Pad

Nullifire FO100 is een opschuimende Putty Pad op basis van siliconen voor kunststof en metalen wandcontactdozen. Waarborgt de brandwerendheid, akoestische prestaties en isolatie van kunststof en metalen contactdozen in:
metal stud scheidingsmuren met de achterkant tegen elkaar aan of naast elkaar steenachtige muur met de achterkant tegen elkaar aan of naast elkaar.
Geschikt voor in diverse gebouwen zoals:
Gezondheidscentra, sport- en recreatiecentra - Scholen, universiteiten en andere opleidingscentra - Ziekenhuizen en verzorgingstehuizen - Industriële- en elektriciteitscentrales.
Producteigenschappen:
Brandwerendheid: tot 2 uur - Herstelt de akoestische prestatie van een 65 dB tussenschot (vier omkastingen, twee met de achterkant tegen elkaar aan) - Elektrisch isolerend - Dure omkastingen zijn overbodig - Makkelijk te installeren - Schimmelwerend en bestand tegen ongedierte - Asbestvrij en halogeenvrij.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Blauw

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos20Stuks    

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
TNO rapport

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang