WD120 Houtlijm D3

WD120 Houtlijm D3

WD120 Houtlijm D3. WD120 is een 1-component PVAc houtlijm en beschikt over een snelle uitharding. Door de hoge eindsterkte en waterbestendigheid (D3), is WD120 universeel inzetbaar op hard- en zachthout, fineer en alle gelamineerde houtsoorten. WD120 Houtlijm D3 kan zowel warm als koud geperst worden en is geschikt voor verwerking met radiogolven.
Gebruik/doel: • Geschikt voor het verlijmen van hout-, fineer-, spaan en kunststofplaten en soortgelijke materialen. • Geschikt voor binnentoepassingen zelfs wanneer kortstondige waterbelasting optreedt en voor constructieve verlijmingen die langdurig zijn blootgesteld aan condens of een hoge mate van luchtvochtigheid. • Bij +20°C adviseren wij een perstijd van ca. 20 minuten en een druk van ca. 2 kg/cm². • Bij +80°C adviseren wij een perstijd van ca. 1 minuut en een druk van ca. 2 kg/cm². • WD120 houtlijm D3 mag niet verdund worden. • Vanwege de diversiteit van samenstelling en/of voorbehandeling kan bij de verlijming van bepaalde houtsoorten zoals eiken, beuken of kersen enige verkleuring optreden. Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Raadpleeg het etiket op de verpakking en/of het Veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.
Voordelen van het product: Waterbestendig D3 volgens EN 204 - Transparant na droging - Binnen en buiten toepasbaar (beschut tegen directe weersinvloeden) - Sneldrogend - Hoge constructieve -Verbindingssterkte.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Transparant na droging

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Flacons1 KG   
Doos4Jerrycans5 KG   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang