Sealant 5590 310 ml

Sealant 5590 310 ml

Sealant 5590 310 ml (voorheen Rubberkit 03) is een veelzijdige, 1 component siliconenkit voor het afdichten van EPDM verbindingen. Het product is zuurvrij. Na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt een duurzame rubber.
Toepassingen:
Aansluitvoegen tussen prefab beton en metselwerk. Voegen bij raam- en deuromtrekken en gevelpanelen. Beglazingsvoegen. Aansluitvoegen bij wastafels, aanrechtbladen, douchebakken en baden. Industriële ruimten waar schimmelvorming ongewenst is. In het algemeen hecht Rubberkit 03 ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, aluminium en de meeste andere metalen, weekmakervrije kunststoffen zoals polycarbonaat (Lexan® en Makrolon®), polyester, hard polystyreen, ABS en de meeste hard PVC soorten en geschilderd hout, beton en metselwerk.

 

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Zwart

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos15Kokers310 ML   
Pallet1500Kokers310 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang