Poxyfix 530 Epoxy Lijmkit

Poxyfix 530 Epoxy Lijmkit

Seal-it® 530 POXYFIX is een hoogwaardige, professionele en snel chemisch uithardende 2k. afdichtingskit, op basis van epoxy, specifiek voor het duurzaam afdichten en vastzetten van doucheputjes en als snel uithardende lijm voor lichte materiaalverlijming, welke chemisch uithardt en zich vormt tot een duurzaam permanent flexibel blijvende lijm en / of afdichtingskit.
Toepassingen:
Speciaal ontwikkeld voor het duurzaam afdichten van aansluitingen rondom douche-afvoeren (drains en putjes) in sanitaire ruimten en natte cellen.
Snel uithardende en belastbare constructie- en / of montagelijm voor het verlijmen, bevestigen en monteren van vele materialen op diverse ondergronden, zoals verzinkt staal, RVS, zink, koper, lood, messing, aluminium, beton, (natuur)steen, keramiek, hout, glas, PVC, kunststoffen, polystyreen, ABS, composiet en meer.
Ideaal voor lijmconstructies waar weinig en / of geen luchtvochtigheid aanwezig is.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Ral 7044

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Kokers50 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang