Menu
Spraybond X40 HS lijmtank
Spraybond X40 HS lijmtank
Spraybond X40 HS lijmtank
  • Spraybond X40 HS lijmtank
  • Spraybond X40 HS lijmtank
  • Spraybond X40 HS lijmtank

Spraybond X40 HS lijmtank

Spraybond X40 HS lijmtank 18,9 kg.
Productomschrijving:
Spraybond X40 is een zeer hoogwaardige en hittbestendige contactlijm voor het verlijmen van diverse materialen op de meest voorkomende ondergronden.
Materiaal: SBR Rubber
Eigenschappen: Zeer snel Hittebestendig Extreem krachtig Sneldrogend Universeel toepasbaar Gebruiksklaar DCM Vrij
Toepassingen: Voor het verlijmen van alle soorten ondergronden. Door het hoge vaste stoffen en rubbergehalte is deze lijm extreem sterk en veilig in gebruik. Zettex Spraybond X40 is tevens geschikt voor het verlijmen van weekmakergevoelige ondergronden zoals PVC. Het maximaal percentage weekmaker van de pvc mag niet hoger zijn dan 16%. Testen vooraf is aanbevolen.
Gebruiksaanwijzing:
De te verlijmen materialen droog en stof en vetvrij maken. Daarna de contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van 30 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na 2-4 minuten de beide ondergronden aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken of walsen. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. Eventueel een extra laag aanbrengen.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Amber

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Stuk1Drukvat18,9 KG   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen