Seal-it® 646 epdm spraybond dcm

Seal-it® 646 epdm spraybond dcm.

  • Zeer hoogwaardige contactlijm voor het verlijmen van zowel Amerikaans als Europees EPDM rubber op zichzelf en verschillende ondergronden, waaronder MDF, spaanplaat, multiplex, OSB-plaat en andere houtplaatmaterialen, evenals isolatieplaat, beton, metselwerk, baksteen, de meeste metalen en de onderlinge verlijming hiervan. (niet geschikt op vinyl, EPS en polystyreen)
  • Door het hoge vaste stoffen- en rubbergehalte is deze lijm extreem sterk en te gebruiken op onder andere daken van zowel tuinhuizen, dakkapellen als op grote industriële daken.

    Seal-it 645 epdm spraybond
  • Zeer hoogwaardige contactlijm voor het verlijmen van zowel Amerikaans als Europees EPDM op alle ondergronden.
  • Seal-It 645 is ontworpen voor het verlijmen van EPDM-rubber op zichzelf en verschillende ondergronden, waaronder MDF, spaanplaat, multiplex, OSB-plaat en andere houtplaatmaterialen, evenals isolatieplaat, beton, metselwerk, baksteen en de meeste metalen.
  • Door het hoge vaste stoffen en rubbergehalte is deze lijm extreem sterk en veilig te gebruiken op onder andere daken van zowel tuinhuizen, dakkapellen als op grote industriële daken.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Amber

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Stuk1Drukvat 64622 LTR
Doos12Bussen 646500 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang