FA201 Siliconenkit sanitair

FA201 Siliconenkit sanitair

FA201 Siliconenkit sanitairEen kwalitatief hoogwaardige, duurzaam elastische siliconenkit met 25% toelaatbare vervorming. De FA201 SANITARY SEAL beschikt over de hoogste klasse in schimmelresistentie (X-S1) en is 100% neutraal.
Gebruik/doel
FA201 SANITARY SEAL zorgt voor een langdurige elastische afdichting van voegen in sanitaire ruimten en bewegingsvoegen tussen constructiedelen. Het biedt een duurzame en goede hechting op de meest voorkomende ondergronden als keramiek, metaal, kunststof en steenachtige materialen. Door de foodgrade instelling (ISEGA gecertificeerd) is de FA201 ook uitermate geschikt voor het afdichten van naden van binnenwanden en plafonds in HACCP omgevingen. Het materiaal is een 100% silicone (alcoxy) en vrij van azijngeur en isocyanaten.
Een ondergrond die bitumen, teer of weekmakerhoudende kunststoffen (EPDM, butyl, zachte PVC etc.) bevat, kan leiden tot verkleuring en/of onthechting.
Bij toepassing op kunststoffen, composieten, koper en/of materialen die onder spanning makkelijk (haar)scheuren vertonen, dient de hechting vooraf onderzocht te worden.
FA201 is niet overschilderbaar en niet geschikt voor constructieve beglazing, aquariumbouw, medicinale of farmaceutische doeleinden.
Bij toepassing op natuursteen, zoals marmer of graniet, kan randzone vervuiling optreden. Gebruik in dat geval de FA870 of FA880 Natuursteenkit.
Bij contact met sterke chemicaliën, lijm, andere kit of bij gebrek aan UV kan vergeling optreden.
Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Raadpleeg het etiket op de verpakking en het veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.
Video
https://youtu.be/pwrTIKD5AL4 

Beschikbare kleuren

zilvergrijs grijs antraciet manhattan zwart transparant trijs: sneeuwwit crème wit jasmijn pergamon Puur wit Grijs-wit

Voorraad

Niet op voorraad Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Kokers310 ML
Pallet1200Kokers310 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang