SP050 Lijmkit

SP050 Lijmkit

SP050 Lijmkit. SP050 MULTI ADHESIVE PRO is een 1-component, universele en elastische lijm op basis van hybride polymeren. Na uitharding, onder invloed van vocht uit de lucht en ondergrond, ontstaat een elastische en krimpvrije lijmfilm met een hoge mechanische sterkte die goed bestand is tegen vocht, UV en veroudering. Hierdoor is SP050 geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
Gebruik/doel: De SP050 MULTI ADHESIVE PRO is breed inzetbaar en geschikt voor het verlijmen en afdichten van diverse constructies. Door zijn specifieke eigenschappen is de SP050 uitstekend geschikt voor o.a. hechting op diverse metalen zoals ALU en RVS. Ondergrond die bitumen, teer of weekmakerhoudende kunststoffen (EPDM, butyl, zachte PVC etc.) bevat, kan leiden tot verkleuring en/of onthechting.
Bij toepassing op kunststoffen, composieten, koper en/of materialen die onder spanning makkelijk (haar)scheuren vertonen, dient de hechting vooraf onderzocht te worden. Niet geschikt als beglazingskit en voor ondergronden met (permanente) vochtbelasting. Op kunststoffen zoals PTFE (Teflon®), PP, PE is er geen hechting. Bij gebruik op natuursteen, is uitbloei niet uit te sluiten. Vooraf testen is aanbevolen.
Niet geschikt voor het verlijmen van spiegels. Neem tijdens verwerking de algehele arbeidshygiëne in acht. Raadpleeg het etiket op de verpakking en/of het veiligheidsinformatieblad voor aanvullende informatie.
Video
https://youtu.be/rRuFbp0urek
Voordelen van het product: Breed inzetbaar - Duurzaam elastisch - Uitstekende hechting, ook op metaal - Oplosmiddel-, isocyanaat- en siliconenvrij - UV-, verouderings- en weerbestendig.

Voorraad

Te reserveren

Beschikbare kleuren

Wit, Grijs, Zwart

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Kokers310 ML
Pallet1200Kokers310 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang