AT140 Primer

illbruck AT140 primer voor licht zuigende ondergronden.
1-component primer. Primers, zoals AT140, hebben als functie om de verbinding (adhesie) tussen hechtvlakken en SP hybride en polyurethaan kitten te verbeteren. Als gevolg van de grote hoeveelheid verschillende materialen waarmee SP hybride en polyurethaan kitten in aanraking komen, maar ook door de zeer verschillende kwaliteit van de diverse ondergronden, kan het noodzakelijk zijn om vooraf primers te gebruiken, afgestemd op de verschillende soorten materialen.
Gebruik/doel
Grondlaag voor SP hybride en polyurethaan kitten op licht vochtige ondergronden.
Niet roken tijdens gebruik, geopende verpakkingen verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Damp niet inademen. Bij verwerking in gesloten ruimten voor voldoende ventilatie zorgen. Aanraking met huid vermijden. Ogen beschermen. 
Gevarenaanduiding
Alle primers en reinigers worden geclassificeerd en aangeduid in overeenstemming met de EG richtlijnen en de verordening gevaarlijke stoffen. Alle primers en reinigers vallen onder het transport van gevaarlijke stoffen. Het huidige veiligheidsblad 91/155/EWG is op aanvraag beschikbaar.
Voordelen van het product 
Verbetering verbinding tussen hechtvlakken en SP hybride en PU kitten
Geschikt voor zuigende en licht vochtige ondergronden

Voorraad

Niet op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Stuk1Blik500 ML
Doos12Blikken500 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang