AA300 Gladmaker

AA300 Gladmaker

Afstrijkmiddel in geconcentreerde vorm.
Gebruik/doel
AA300 Gladmaker Concentraat is een concentraat afstrijkmiddel voor een gladde afwerking van illbruck voegkitten (op basis van silicone, hybride of polyurethaan). Voor gebruik verdunnen.
Lees voor gebruik altijd het veiligheidsinformatieblad, de instructies voor het aanbrengen en relevante informatie. Zorg ervoor dat de meest recente documenten gedownload zijn voor aanvang van elk project.
Gebruik van aangemaakt AA300 Gladmaker Concentraat op poreuze en/of zuigende ondergronden zoals beton, marmer, graniet en ander natuursteen kan tot verkleuring of vlekvorming leiden. Vooraf testen wordt aanbevolen.
AA300 Gladmaker Concentraat is licht alcoholisch.
Gebruik in volle zon wordt afgeraden. Onder deze omstandigheid droogt de gladmaker zeer snel met mogelijke aftekening op/in de ondergrond tot gevolg.
Standaard afwasmiddelen zijn, omwille van bepaalde grondstoffen, niet voor deze toepassing geschikt.
Zie het veiligheidsinformatieblad.
Voordelen van het product: 
pH-neutraal
Reukarm
makkelijk aan te maken door het toevoegen van water

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Flacons1 LTR
Doos4Jerrycans5 LTR

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang