Siliconenkit 211 HT 200 ml

Siliconenkit 211 HT 200 ml

Seal-it® 211 SILICON-HT 200 ml pressure pack is een hittebestendige, hoogwaardige en azijnzuur uithardende afdichtingskit, specifiek als hoog-temperatuurbestendige pakking en / of voegkit, op basis van siliconen technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.
Toepassingen:
Speciaal ontwikkeld voor het maken van duurzaam hittebestendige, vloeibare lage-drukpakkingen ten behoeve van machine- en motoronderdelen.
Hittebestendig afdichtingsmiddel voor toestellen en / of apparaten, zoals pompen, generatoren, thermostaten, kookplaten, fornuizen, ovendelen, ketels, geisers, cv-units en overige verwarmingselementen.
Hittebestendige afdichtingskit, specifiek voor installatiewerk in bouw en industrie, zoals afdichting van warm water- en hete luchtleidingen / pijpen, koppelstukken / verbindingselementen, rook- en luchtafvoerkanalen en meer.

Voorraad

Niet op voorraad

Beschikbare kleuren

Rood, zwart

 Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Pressure packs200 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang