SP525 Proflex 25

SP525 Proflex 25 geveldilatatiekit.
Elastische hybride kit op STP basis. Speciaal geschikt voor de afdichting van aansluit- en bewegingsvoegen. Het biedt een duurzame en goede hechting op de meeste ondergronden, zoals geanodiseerd aluminium, poly-acrylaten, glas, beton, keramiek en kunststof.
Toepassingsgebied
Speciaal geschikt voor de afdichting van aansluit- en bewegingsvoegen. SP525 biedt een duurzame en goede hechting op de meeste ondergronden, zoals bijvoorbeeld geanodiseerd (geëloxeerd) aluminium, poly-acrylaten, glas, beton, keramiek en kunststof. Zorgt voor een langdurig elastische afdichting in bewegingsvoegen tussen constructiedelen. SP525 wordt aanbevolen voor afdichtingen in de constructie en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen.

Door de foodgrade instelling (ISEGA gecertificeerd) is SP525 ook uitermate geschikt voor afdichten van naden van binnenwanden en plafonds in de voedsel- en zuivelindustrie.

 

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

wit, signaalwit, zandsteenbeige, licht zandsteenbeige, donker beige, lichtgrijs, middelgrijs, donkergrijs, kiezelgrijs, betongrijs, antraciet, zwart

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos12Kokers310 ML
Doos12Worsten600 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang