SP450 Afbouwkit 310 ml

SP450 Afbouwkit 310 ml

SP450 Afbouwkit is een hoogwaardige allround kit voor de gehele afbouw. SP450 is geschikt voor het flexibel afdichten tussen alle veelvoorkomende bouwmaterialen en op vele ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar voor bewegingsvoegen in gevels, vloeren, sanitair, keukens en natuursteen. SP450 is universeel de beste oplossing, ook voor de schilder.

Toepassingsgebied:
SP450 Afbouwkit is de perfect overschilderbare oplossing voor de gehele afbouw. Volledig CE-gecertificeerd voor een elastische afdichting van bewegingsvoegen tussen constructiedelen. SP450  heeft de hoogste klasse schimmelbestendigheid en is dus goed toepasbaar in sanitair én keukens. SP450 biedt tevens de mogelijkheid tot verlijming van materialen als metaal, hout, glas, kunststof en natuursteen, is bestand tegen oplosmiddelen, olie, vet, alkalische- en zure oplossingen én is waterbestendig.

Voorraad

Te reserveren

Beschikbare kleuren

Wit, Grijs, Zwart

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Doos12Kokers310 ML   
Pallet1200Kokers310 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
Dop
Leaflet

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang