Sababuild 650 600 ml

Sababuild 650 600 ml

Sababuild 650 600 ml:
Omschrijving:
Sababuild® 650 is een allround en blijvend elastische afdichtingskit. Zeer emissiearm, oplosmiddelvrij, standvast, UV-stabiel en (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer (1-componentig). Vrij van gevaarsymbolen, goed te verwerken, vertoont nauwelijks krimp en is duurzaam inzetbaar door uitstekend elastisch herstel na belasting binnen de maximale toelaatbare vervorming.
Toepassingsgebieden:
Sababuild® 650 is geschikt voor het afdichten van (dilatatie-) voegen in de woning- en utiliteitsbouw (binnen en buiten). Zoals bijvoorbeeld het onderling afdichten van gestorte of prefab betonnen gevelelementen, het afdichten van aansluitvoegen bij metselwerk, betonlateien of kozijnen (metaal/hout/kunststof). Ook geschikt voor toepassing in BREEAM/LEED projecten vanwege de zeer emissiearme en labelvrije eigenschappen van het product.

Voorraad

Niet op voorraad

Beschikbare kleuren

wit (RAL 9010) lichtgrijs (RAL 7038) betongrijs (RAL 7030) kwartsgrijs (RAL 7039) zwartgrijs (RAL 7021)

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos15Worsten600 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

Veiligheidsblad

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang