Saba ms floor 600 ml

Saba ms floor 600 ml

Saba ms floor 600 ml
Omschrijving:

SABA MS Floor is een chemisch belastbare en blijvend elastische afdichtingskit. Zeer emissiearm, oplosmiddelvrij, standvast, UV-stabiel en (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer (1-componentig). Vrij van gevaarsymbolen, reukarm, goed te verwerken en vertoont nauwelijks krimp.
Toepassingsgebieden:
SABA MS Floor is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in nieuwbouw, onderhoud, renovatie en milieu & infra. Bijvoorbeeld het afdichten van aansluitvoegen tussen vloerdelen, (polymeer)beton goten en galerij- en balkonvoegen of van dilataties, zaagsneden, verkeersgeleiders en overgangen in (betonnen) vloeren. Vanwege de zeer emissiearme en labelvrije eigenschappen ook geschikt voor toepassing in BREEAM projecten. Hiernaast inzetbaar bij garages, magazijnen en productieruimten waar wettelijk een vloeistofkerende vloer geeist wordt.

Voorraad

Niet op voorraad

Beschikbare kleuren

grijs (RAL 7036) zwart (RAL 9011)

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoud
Doos15Worsten600 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

Veiligheidsblad

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang