SP925 Afdichtingscoating

SP925 Afdichtingscoating

SP925 Afdichtingscoating. 1-component elastische luchtdichtingscoating op basis van hybride polymeren. De SP925 is zowel verkwast- als verspuitbaar en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en wit. 
Eigenschappen: SP925 FLEXIBLE SEAL COATING is een hoogwaardige laag visceuze coating die met een kwast moet worden gladgestreken. Na uitharding ontstaat een elastische en krimpvrije luchtdichte coatinglaag met een hoge mechanische sterkte. Tevens is de SP925 is goed bestand tegen vocht. De SP925 is chemisch neutraal, geurarm en tast de ondergrond niet aan. Door het hoge elastische vermogen is de SP925 uitermate geschikt om bewegingen van bouwkundige elementen (door bijvoorbeeld thermische en hygrische schommelingen), zowel aan de binnen- als spouwzijde, duurzaam op te vangen. De SP925 is luchtdicht en waterkerend en heeft een uitstekende hechting, zelfs op licht vochtige ondergronden. 
Gebruik/doel: SP925 FLEXIBLE SEAL COATING is een coating die specifiek is ontwikkeld om aansluitingen en oppervlakken lucht- en waterdicht af te werken. De lage viscositeit zorgt voor een prettige en precieze verwerking. Hierdoor zakt de coating niet uit, zelfs niet op verticale oppervlakken. Door de coating met een kwast glad af te strijken, vormt het na uitharding een naadloos en hoog elastisch membraan met een hoge mechanische sterkte.
Video
https://youtu.be/0DxJU6m8o54
Voordelen van het product:  Zeer gemakkelijk te verwerken - Duurzaam elastisch - Toepasbaar op licht vochtige ondergronden - Snelle uitharding - Vrij van oplosmiddel, isocyanaat, siliconen en ftalaten - Verkwast- en verspuitbaar - Verkrijgbaar in twee kleuren - Zakt niet uit.Voorraad

Te reserveren

Beschikbare kleuren

Antraciet

Beschikbare verpakkingen

 Stuks Eenheden Inhoud 
Doos  12 Worsten 600 ML
Pallet660Worsten600 ML

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang