Menu

Multi Cover Basic 200 cm

Multi Cover Basic is een non-woven vocht- en schokabsorberend afdekvlies voor de tijdelijke bescherming van allerlei ondergronden. Multi Cover Basic bestaat uit twee lagen. De onderlaag is een antislip-folie waardoor het altijd strak blijft vastliggen. De zachte bovenlaag bestaat uit gerecycled textiel dat samengeperst is en thermisch gelast op de onderlaag. De textiele bovenlaag zorgt voor een goede schokdemping en is vochtabsorberend. Verf of andere substanties worden hierdoor opgevangen en opgezogen en dringen niet door de folie onderlaag.
Toepassing:
Tijdens schilder- of stucwerk biedt Multi Cover Basic een veilige bescherming voor tapijt, laminaat, linoleum, tegel- en betonvloeren en pvc-vloeren. Multi Cover Basic is ook te gebruiken voor buitenvloeren. Voor het afdekken van vloeren van natuurlijk materiaal, zoals parket of natuursteen, wordt geadviseerd een ademend afdekmateriaal zoals Multi Cover Ademend of Premium+ te gebruiken.
Multi Cover Basic wordt geleverd op rollen. Multi Cover Basic is zo opgerold dat de antislip-laag aan de buitenkant zit. Rol gemakkelijk af met hand of voet. Plak naden af met Easydek Multi Tape Removable.
Eigenschappen:
Dankzij de schokabsorberende eigenschappen blijft de onderliggende vloer onbeschadigd bij intensieve werkzaamheden. Multi Cover Basic is bovendien vochtabsorberend, waardoor druppels verf onderaan de schoen niet worden verspreid in de ruimte. Multi Cover Basic is herbruikbaar en daarmee onbeperkt inzetbaar.
Schokabsorberend - Vocht absorberend - Vochtdicht - Herbruikbaar
Prijs: € 22,95 p/rol

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Grijs

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Stuk1Rol 50 M1200 CM 
Pallet12Rollen 50 M1200 CM 

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

Gerelateerde artikelen