Menu

Beschermfolie Z.K.

Zelfklevende 50 mµ LDPE beschermingsfolie, speciaal voor glasruiten, kozijnen en overige harde ondergronden te beschermen, tegen oppervlakte-beschadigingen en vervuiling, tijdens nieuwbouw, renovatie en onderhoud.
Toepassingen
Beschermen en maskeren van glasruiten en glaspanelen. Beschermingsfolie voor overige harde oppervlaktes. Houten-, kunststof-, aluminium- en metalen kozijnen beschermen. Beschermingsmateriaal voor werkbladen en deuren. Perfect om harde ondergronden te maskeren, tijdens stuc-, schilder-, spuit-, saus-, spac-, pleister-, voeg-, metsel-, straal-, impregneer-, sloop- en montagewerkzaamheden.
Eigenschappen:
Zelfklevend, oplosmiddelvrij lijmsysteem. (acryl) Hecht uitstekend op glas en overige harde ondergronden, zelfs onder wind- en regenbelasting. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Eenvoudig verwijderbaar, zonder lijmresten na te laten. UV- en weerbestendig, lichtdoorlatend en scheurvast. Lang inzetbaar, ideaal voor lange-termijn projecten. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Weinig restafval en is 100% recyclebaar. Warmte- en vocht-isolerend.
Applicatie condities:
Inzetduur maximaal 3 maanden. Aanbrengen op schone- en stofvrije ondergrond, waar niet op gelopen wordt. Applicatietemperatuur (object- en omgevingstemperatuur) +15ºC tot +45ºC. Applicatie-tip: om de folie beter te corrigeren / positioneren, luchtbel- en vouwvrij aan te brengen, kunt u de ondergrond licht voor-bevochtigen met water m.b.v. een plantenspuit en daarna vanuit het midden naar de buitenzijde gladstrijken met een daartoe geschikte trekker. Verwijderingstemperatuur boven de +5ºC, onder een hoek van 90º. Houdbaarheid 6 maanden, koel en droog opslaan, tussen temperaturen van: +10ºC en +30ºC. 

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Groen en transparant

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteVierkante mtr/rol
Doos12Rollen 100 M125 CM25 M2 
Doos6Rollen 100 M150 CM50 M2  
Doos6Rollen 100 M1100 CM100 M2

 

Gerelateerde artikelen