Easydek stofdeur 1.20 x 2.40 m1

Easydek stofdeur 1.20 x 2.40 m1

Easydek stofdeur 1.20 x 2.40 m1.
De Stofdeur van Easydek is een supersterke, transparante folie voor het tijdelijk afdichten van een deuropening. De Stofdeur bestaat uit een dikke folie en een losse, zelfklevende rits. Deze rits kan op de gewenste plaats op de folie worden geplakt, waardoor per situatie de meest passende doorgang kan worden gecreëerd. De Stofdeur kan eenvoudig met bijvoorbeeld Multi Tape Removable op het deurkozijn geplakt worden. 
Toepassing:
Tijdens bouw- en verbouwwerkzaamheden, zoals frees- of andersoortige slijpwerkzaamheden, biedt Easydek met de Stofdeur een volledige en stofvrije afsluiting van de deuropening. Stofdeur is snel en gemakkelijk te plaatsen. Spreid de folie uit over de vloer. Druk vervolgens de zelfklevende rits vast op de gewenste plek van de folie. Hang de stofdeur tot slot met tape vast aan het deurkozijn. 
Eigenschappen:
Stofdeur van Easydek voorkomt stofvervuiling en stofmigratie. De Stofdeur is zeer snel op te zetten. Dankzij de zelfklevende rits blijft de ruimte op ieder gewenste plaats toegankelijk. Stofdeur is extra hoog (2,4 meter) en past daardoor in elke deuropening. De folie is transparant, waardoor de ruimte zichtbaar en licht blijft. 

  • Transparant
  • Supersterk
  • Extra hoog
  • Zelfklevende rits

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Transparant

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedte
Stuk1Stuk240 CM120 CM
Doos5Stuks240 CM120 CM

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang