Multi Cover Standard

Multi Cover Standard

Multi Cover Standard.
Multi Cover Standard is een zelfklevend afdekvlies geschikt voor het afdekken en beschermen van diverse type vloeren en trappen. Multi Cover Standard bestaat uit twee lagen. De onderlaag is een non-woven vlies met antislip-coating. De stroeve folie bovenlaag voorkomt indringen van vuil en vocht. Multi Cover Standard zorgt daarmee voor een perfecte bescherming van uw vloer.
Toepassing:
Tijdens intensieve nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Multi Cover Standard een veilige bescherming voor allerlei vloeren en trappen. Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen galerijen, balkondelen of betonnen trappen.Multi Cover Standard wordt in meerdere afmetingen geleverd. Voor het afdekken van trappen wordt Multi Cover Standard geleverd in een handig formaat van 65 centimeter. Multi Cover Standard is snel en gemakkelijk te verwerken. Rol eenvoudig met de hand of voet uit.
Eigenschappen:
Multi Cover Standard is schokabsorberend. Hierdoor is het uitermate geschikt om harde ondergronden te beschermen tegen intensieve belasting. De antislip-onderlaag is zelfklevend en blijft daardoor altijd goed vastliggen, waardoor glij- en struikelpartijen worden voorkomen. Het is daarom veilig beloopbaar, ook op trappen. Multi Cover Standard is herbruikbaar. 
Schokabsorberend - Vochtdicht - Antislip - Snel te verwerken - Herbruikbaar
Vanaf 28 rollen leverbaar met uw eigen bedrijfsnaam en of logo. Informeer naar de voorwaarden.

Voorraad

Niet op voorraad

Beschikbare kleuren

Wit

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedte
Stuk1Rol25 M165 CM
Pallet105Rollen25 M165 CM
Stuk1Rol50 M1100 CM
Pallet30Rollen50 M1100 CM

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang