Multi Cover Premium+ 100 cm

Multi Cover Premium+ 100 cm

Multi Cover Premium+ 100 cm x 50 mtr.
Multi Cover Premium+ is een zelfklevend afdekvlies voor de tijdelijke bescherming van vloeren en trappen. Het afdekvlies bestaat uit twee lagen. De antislip-onderlaag is non-woven en voorzien van een speciale, vochtongevoelige kleeflaag. Zo blijft het altijd vast aan de vloer liggen. De bovenlaag laat eventuele restdampen uit de onderliggende vloer door. Van bovenaf is deze folie vochtdicht. Dankzij de stroeve bovenlaag kan vuil niet doordringen. Multi Cover Premium+ beschermt op een snelle en makkelijke wijze de vloer of trap.
Toepassing:
Tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Multi Cover Premium + een veilige bescherming voor laminaat, linoleum, tegels en houten trappen. Dankzij de dampdoorlatende folie is Multi Cover Premium + speciaal geschikt voor vloeren die na installatie nog licht moeten ademen, zoals parket, keramiek en gietvloeren.
Voor het afdekken van pas gelegde vloeren die een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid vereisen, zoals de meeste types natuursteen, is de Multi Cover Ademend geschikt. Deze heeft een dampdoorlaatbaarheid van 2000gr/m2/24u.
Multi Cover Premium+ wordt in meerdere afmetingen geleverd. Voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen is Multi Cover Premium+ in rolformaten van 80 centimeter leverbaar. Dit formaat past standaard op elke trap. De folie blijft stevig vast op zijn plaats dankzij de zelfklevende onderlaag.
Eigenschappen:
Multi Cover Premium+ is door de combinatie van non-woven afdekvlies en folie een bijzonder prettig materiaal om te gebruiken. Het laat zich gemakkelijk en snel verwerken. Het afdekvlies wordt geleverd op rollen met de antislip-onderlaag aan de buitenzijde. Zo kan de vloer of trap snel en eenvoudig worden afgedekt. Toepassing van Multi Cover Premium+ verzekert een veilige bescherming van vloer of trap. Multi Cover Premium+ is schokabsorberend en bestand tegen intensieve belasting. De vochtdichte bovenlaag is eenzijdig ademend, waardoor een pas gelegde vloer goed kan uitwasemen zonder het uithardingsproces of het uittreden van dampen nadelig te beïnvloeden. De antislip-onderlaag is zelfklevend en blijft daardoor altijd goed vastliggen, waardoor glij- en struikelpartijen worden voorkomen. Multi Cover Premium+ is herbruikbaar.
Gemakkelijke verwerking - Schokabsorberend - Licht ademend (70gr/m2/24 uur) - Antislip laag - Vochtdichte bovenlaag - Herbruikbaar

Voor natuursteen vloeren adviseren wij de Multi cover ademend (2000gr/m2/24 uur).

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Wit

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedte
Stuk1Rol50 M1100 CM
Pallet30Rollen50 M1100 CM

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Product-brochure

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang