Floor Cover 60 cm x 60 mtr

Floor Cover 60 cm x 60 mtr

Floor Cover 60 cm x 60 mtr 60mu.
Easydek Floor Cover is een supersterke, lichtklevende afdekfolie voor het tijdelijk beschermen van vloeren en trappen. De doorzichtige LLDPE-folie is voorzien van een speciaal ontwikkelde kleeflaag op waterbasis voor een optimale hechting aan harde ondergronden.
Toepassing:
Tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Easydek Floor Cover een veilige bescherming voor harde vloeren, zoals laminaat, linoleum, keramische tegels of plavuizen. Dankzij het zeer dikke materiaal is dit product uitermate goed toepasbaar bij intensieve werkzaamheden. Het afdekken van laminaat, tegels of linoleum met Floor Cover is zeer eenvoudig. De rol afdekfolie is zo opgerold dat de kleeflaag aan de buitenkant zit. Rol de folie met de hand of voet af totdat alle naden overlapt zijn. Binnen een handomdraai krijgt de vloer een perfecte bescherming.
Eigenschappen:
Easydek Floor Cover is snel en gemakkelijk te verwerken. Dankzij de zelfklevende onderlaag blijft het goed vastliggen en is er geen tape nodig. De folie is daarom veilig te gebruiken voor  rolsteigers, karren en dolleys. De kleeflaag hecht zich niet te sterk aan de ondergrond, zodat het bijzonder snel is te verwijderen. De vloer blijft zonder lijmresten schoon achter. Easydek Floor Cover is leverbaar in verschillende diktes en lijmsterktes.

  • Snel en gemakkelijk te verwerken
  • Supersterk materiaal voor intensieve werkzaamheden
  • Blijft altijd vastliggen
  • Geen tape nodig
  • Laat geen lijmresten achter

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Transp.groen

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedte
Doos1Rol36 M2 60 MTR60 CM
Pallet30Rollen36 M2 60 MTR60 CM

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

 

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang