Carpet Cover 60 cm x 60 mtr

Carpet Cover 60 cm x 60 mtr

Carpet Cover 60 cm x 60 mtr 60mu.
Carpet Cover is een supersterke, zelfklevende afdekfolie voor de tijdelijke bescherming van tapijt, tapijttegels en gestoffeerde trappen. Het product is voorzien van een kleeflaag speciaal ontwikkeld voor de hechting aan tapijt en laat na verwijdering geen lijmresten achter. Carpet Cover is uitermate goed bestand tegen intensieve belasting dankzij het bijzonder sterke materiaal. Dankzij de kleeflaag blijft de Carpet Cover altijd goed liggen, waardoor het een veilige werk- en woonomgeving creëert. Het is bestand tegen rollend verkeer zoals rolsteigers, karren en pompwagens.

Toepassing:
Gebruik Carpet Cover tijdens bouw- renovatie- en onderhoudswerken. Het afdekken van tapijt met Carpet Cover is zeer eenvoudig. De rol afdekfolie is zo opgerold dat de kleeflaag aan de buitenkant zit. Rol Carpet Cover met de hand of voet af. Na afronding van de werkzaamheden kan Carpet Cover snel worden verwijderd. De folie is gemakkelijk op te rollen tot een klein pakket dat eenvoudig afgevoerd kan worden. Het tapijt blijft schoon achter. Voor het afdekken van grote ruimtes is de Carpet Cover projectrol beschikbaar. Deze is met behulp van de Applicator te verwerken.
Eigenschappen:
Carpet Cover is dankzij de kleeflaag aan de buitenzijde razendsnel aan te brengen. In slechts enkele minuten is een vloer of trap afgedekt. Het gebruik van tape is niet nodig. Carpet Cover blijft altijd op zijn plek liggen, waardoor val- en struikelpartijen worden voorkomen. Hierdoor is Carpet Cover ook veilig te gebruiken op gestoffeerde trappen.

  • Razendsnel aan te brengen
  • Speciaal ontwikkelde kleeflaag
  • Supersterk, blijft altijd vastliggen
  • Eenvoudige verwijdering
  • Laat geen lijmresten achter

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Transparant

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedte
Doos1Rol36 M2 60 MTR60 CM
Pallet30Rollen36 M260 MTR60 CM

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

 

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang