Cover-it® Glass & Frame

Cover-it® Glass & Frame

Cover-it® Glass & Frame

Zelfklevende 50 mu LDPE beschermingsfolie, speciaal ontwikkeld voor glasruiten, kozijnen en overige harde ondergronden te beschermen, tegen oppervlaktebeschadigingen en vervuiling, tijdens nieuwbouw, renovatie en onderhoud.
Toepassingen
Beschermen en maskeren van glasruiten en glaspanelen. Als duurzame beschermingsfolie voor overige harde oppervlaktes. Houten-, kunststof-, aluminium- en metalen kozijnen beschermen. Beschermingsmateriaal voor werkbladen en deuren. Perfect om harde ondergronden te maskeren, tijdens stuc-, schilder-, spuit-, saus-, spac-, pleister-, voeg-, metsel-, straal-, impregneer-, sloop- en montagewerkzaamheden.
Eigenschappen
Zelfklevend, oplosmiddelvrij lijmsysteem. (acryl) Hecht uitstekend op glas en overige harde ondergronden, zelfs onder wind- en regenbelasting. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Eenvoudig verwijderbaar, zonder lijmresten na te laten. UV- en weerbestendig, lichtdoorlatend en scheurvast. Lang inzetbaar, ideaal voor lange-termijn projecten. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Weinig restafval en is 100% recyclebaar. Warmte- en vocht-isolerend.
Applicatie condities
Inzetduur maximaal 3 maanden. Aanbrengen op schone- en stofvrije ondergrond, waar niet op gelopen wordt. Applicatietemperatuur (object- en omgevingstemperatuur) +15ºC tot +45ºC. Applicatie-tip: om de folie beter te corrigeren / positioneren, luchtbel- en vouwvrij aan te brengen, kunt u de ondergrond licht voor-bevochtigen met water m.b.v. een plantenspuit en daarna vanuit het midden naar de buitenzijde gladstrijken met een daartoe geschikte trekker. Verwijderingstemperatuur boven de +5ºC, onder een hoek van 90º.

Beschikbare kleuren

Groen

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedteM2 / rol
Doos1Rol100 M125 CM25 M2
Doos1Rol100 M150 CM50 M2
Doos1Rol100 M1100 CM100 M2

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang