TP600 illmod 600

TP600 illmod 600

illbruck TP600 illmod 600. Een flexibel opencellig polyurethaanschuim, geimpregneerd met een op acrylaat gebaseerde, uv-bestendige kunsthars. De kunsthars is waterafstotend en brandvertragend.
Gebruik/doel: Dit geïmpregneerde, voorgecomprimeerde schuimband wordt aanbevolen voor een brede variëteit in bewegingsvoegen en andere toepassingen. Bestand tegen de zwaarste combinaties van wind en regen. • Vermijd doorslag van stuwende regen langs aangrenzende materialen. • Onbehandeld hout of absorberende en poreuze oppervlakken moeten worden beschermd tegen indringend water voordat de tapes worden geïnstalleerd. • Compatibel met illbruck kitten en overschilderbaar met de gangbare watergedragen verfsystemen, bij twijfel altijd vooraf een proef opzetten. • Zowel bij verticale als horizontale voegen het band door laten lopen zonder onderbrekingen, het product is dampopen en daardoor vochtregulerend. • De rollen tot aan de verwerking opslaan in de originele doos. Bij een aangebroken doos dient de restruimte opgevuld te worden en de doos dichtgeplakt te worden. Zie het veiligheidsinformatieblad.
Video
https://youtu.be/ZFF4zGP7D5Q
Voordelen van het product:  15 jaar garantie - Uitgebreide maatvoering mogelijkheden - Eenzijdig zelfklevend t.b.v. de montage - Slagregendicht 600 Pa. - Weer- en uv-bestendig - Dampdoorlatend - Overschilderbaar met de gangbare watergedragen verfsystemen - Brandklasse B-s1,d0 volgens EN 13501-1 - Verkrijgbaar in twee kleuren.

Voorraad

Op voorraad

Beschikbare kleuren

Grijs, Zwart

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
 

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang