ME404 butylband vlies

ME404 butylband vlies

ME404 butylband vlies. ME404 is een oplosmiddelvrije, zelfklevende, plastisch-elastische butylrubber afdichtingstape met hoge kleefkracht, aan één zijde gelamineerd met een plastisch vlies. Butyl tapevlies is vormvast in de lengterichting, terwijl het in de dwarsrichting een permanente bewegingscapaciteit heeft van maximaal 10%. aan één zijde gelamineerd met een kunststof vlies.
Gebruik/doel: Geschikt voor het afdichten van voegen en naden bij de metaal- en paneelverwerking (bijvoorbeeld het afdichten van segmentelementen op metaalconstructies) en bij kozijnen en aansluitingen met
buitengevelisolatiesystemen. Bij toepassingen buiten dient het kunststofvlies ter bescherming te worden overschilderd (dispersieverf). Zie het veiligheidsinformatieblad.
Voordelen van het product: Hecht zonder primer op de meeste ondergronden - Overschilderbaar (dispersieverf) en bepleisterbaar - Damp- en luchtdicht - Sterke hechting ook aan vlieszijde voor onderlinge verkleving - ME404 Butylband Vlies is in de lengterichting vormvast, in dwarsrichting bezit het een continue bewegingsopname tot 10%.

Beschikbare kleuren

Grijs

Beschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenLengteBreedteDikte
Doos8Rollen15 MTR75 MM1 MM
Doos6Rollen15 MTR100 MM1 MM
Doos4Rollen15 MTR150 MM1 MM
Doos3Rollen15 MTR200 MM1 MM

Documenten bij dit artikel
Product-informatie

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang