ME315 foliekleefband

ME315 foliekleefband

ME315 foliekleefband.

Toepassingsgebied

Dit enkelzijdige kleefband dient als luchtdichte overlappende verlijming van dampremmende- en dampdoorlatende folies en harde isolatiematerialen. Geschikt voor een breed scala aan interieur en exterieur toepassingen inclusief het afdichten van gevelbekledingsplaten en plaatranddetails. De ME315 is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
PRODUCTEIGENSCHAPPEN: Kan binnen en buiten worden gebruikt - 12 maanden uv- en weerbestendig - Grote kleefkracht op de meeste bouwmaterialen - Zeer vochtbestendig - EC1 PLUS-classificatie, emissie-arm
Voorbereiding: De hechtvlakken moeten droog en vrij van vet, stof en kleefresten zijn. Voor een perfecte hechting adviseren wij bij sterk zuigende ondergronden de ME902 Butyl- & Bitumensprayprimer toe te passen of bij licht vochtige omstandigheden de ME904 Butyl- & Bitumenprimer Eco.
Verwerking: Maak de schutfolie los en positioneer het kleefband over de aansluiting (bijvoorbeeld de rand van het overlappende membraan of aan de andere kant een paneelverbinding) zodat de minimale dekking 20 mm op elk substraat is. Trek de schutfolie geleidelijk los en plak het kleefband vast terwijl het spannings- en kreukvrij op de ondergrond komt. Druk het kleefband stevig aan met een aandrukroller voor een goede hechting. Gebruik het kleefband niet bij een dakhelling onder 10°. 

Beschikbare kleuren

Zwart

Voorraad

Niet op voorraadBeschikbare verpakkingen

 Stuks Eenheden Inhoud Lengte Breedte Hoogte 
Doos 12Rollen 25 MTR60 MM 

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad
 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang