Innotec Multi Spray 1000

Innotec Multi Spray 1000

Innotec Multi Spray 1000 is een licht smeermiddel met sterk vochtwerende eigenschappen dat zwaar bewegende delen gangbaar maakt en beschermt tegen corrosie. Het product verdringt vocht door tussen de ondergrond en het water te dringen en de ondergrond vervolgens te beschermen. Elektrische verbindingen bevinden zich veelal op plaatsen waar zij sterk onderhevig zijn aan weersinvloeden en de inwerking van vuil, vet en pekel. Door de beschermende werking van Multi Spray 1000 wordt corrosie voorkomen aan stekkers, elektrische verbindingen, accupolen, verdeelkappen en ontstekingssystemen.
Multi Spray 1000 is een perfect product om kunststofdelen te beschermen tegen verwering. Ook reeds verweerde kunststof is door de penetrerende werking van het product weer in nieuwstaat terug te brengen. Multi Spray 1000 geeft daarbij een natuurlijke glans aan de kunststof. Multi Spray 1000 is 100% siliconenvrij en daardoor ook ideaal toe te passen in schadeherstelbedrijven en spuiterijen. Door de aerosolverpakking is Multi Spray 1000 zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Dankzij de extra bijgeleverde nozzle met rietje zijn ook de moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen.

Voorraad

Op voorraadBeschikbare verpakkingen

 StuksEenhedenInhoudLengteBreedteHoogte
Stuk1Bus500 ML   
Doos12Bussen500 ML   
Pallet648Bussen500 ML   

Documenten bij dit artikel
Product-informatie
Veiligheidsblad

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang